SIPULIRASIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dollituotteen nykyisellä pääjohtajalla ei ole persoonakohtaista suhdetta sipulikasveihin. Sen sijaan aiempi pääjohtaja kokeili nuoruudessaan Niksi-Pirkan sukkahousujen käyttöohjetta numero 758. Ohjeen mukaan valkosipuleita, joko irrallisina tai jopa koko letti asennetaan sukkahousujen sisään ja sen jälkeen sukkahousut solmitaan sellaisen kohteen kaulaan, joka haluaa karkottaa hyttyset mahdollisimman kauaksi itsestään. Edellinen pääjohtaja kokeili keksintöä kesäpäivänä Kangasalla, mutta joutui toteamaan keksinnön vaikutukset sangen mitättömiksi. Siksi nykyinen pääjohtaja on suojautunut hyttysiä ja muita mäkäräisiä vastaan muilla keinoin.

Koska kelta-, valko-, puna-, salotti- tai muukaan sipuli ei varsinaisesti kuulu neiti D:n normaaliin ruokavalioon eikä siis myöskään hyönteisten torjuntatoimiin, on hän tällä kertaa antanut suorittavalle portaalle vapaat kädet toteuttaa oma versionsa jokaisen keittiön feng shuita parantavalla askilla, johon muutoin hujan hajan lojuvat sipulit voi kätevästi varastoida ennen käyttöä kuivatuille sipuleille optimaalisiin olosuhteisiin. Pääjohtaja on luonnollisesti valvonut, että rasia on valmistettu ammattitaidolla korkealuokkaisista materiaaleista Dollituotteen eettisiä ja moraalisia arvoja kunnioittaen. Lisäksi pääjohtaja on kehittänyt rasiaan erinomaisen ilmanvaihtojärjestelmän tuuletuskanavineen, jotka mahdollistavat sipuleiden säilytyksen raikkaassa huoneilmassa ilman anaerobisen tilan haittavaikutuksia.

Itse rasia ja kannen nuppi ovat mäntyä, kansi ja pohja ovat koivuvaneria. Rasian sisäpinnat on käsitelty erityisesti elintarvikkeiden käsittelyyn ja säilytykseen soveltuvalla vettä ja likaa hylkivällä unikko- ja työtasoöljyllä.

Sipulirasian vetoisuus on likimain 1,7 litraa.