BERNIMOBILE

bernimobile

Tämän kaikille lapsenmielisille kaksijalkaisille tarkoitetun Dollituotteen synnystä on kaksi erilaista valaehtoista kertomusta. Tekijänoikeuksista ei ole ainakaan vielä nostettu mitään syytteitä eikä asianajajia ole palkattu, joten asiasta on turha odottaa Vantaan käräjäoikeuden päätöksiä. Sinun on siis aivan itse pääteltävä kumpi seuraavista todistajanlausunnoista vastaa todellisuutta.

Todistaja numero yksi: Neiti D, Donna 9 viikkoa

Joo nääs kummää täälä uuressa korissani rentourun joskus sillai että mää heittäyryn seljälleni ketarat oikosenaan nii toi henkilökunta alkaa rapsuttaan mum mahaa. No ei siinä viä mitääm mutta siinon pakko kattella aina vaa samoja naamoja. Siinä sitte tuli miäleeni siskolikkaa, sitä Hillaa, ajatellessani että mialuummin mää kattelisin vaikka tossa yläpualella pyäriviä pernejä. Mää sitte vihjasin sillai topakasti tolle iskälle että paas poika ripustaen muutama bernivikuuri puukapulaan, että teet niinku semmose mopiilin ja heiluttelet sitä sitte tossa mun näkökentässäni. Ja sit voisit kans pistää niihin kuviiv vähäv väriä. Kummää sitä vähäv väriev valinnassa opastin nii joha löyty oikeet miranoolit. Varsinkin noi Tapparan värit o torella hianot ja ennemmuuta koreet. Hannen miäliks mää laitoin siihen yhren Ipa-perninki. äiskä vaatimalla vaati että yhren täytyy sitte erustaa iiäfkoota. Si leijonien hianon menestyksen vuaks me värjättiin yks tommone sinivalko-pikkumusta. Toi viimene onki sittem mun iha itteni perustama seura, se o Ruskeesannan Rianto! Ja tais sinne sekaaj joutua joku ihan oikeev värinenki.

Sittemmää kuulin yhrestä Pörjestä joka o semmonem mua vähän nuarempi pojannöösi ja jonka kotona o pari perniä ja nöfvi. Mää sanoin iskälle että teet ny sitte samantiän sille Pörjellekin oman mopiilin ku ei se kuiteskaa voi niitä omia pernejään koko aikaa sieltä kehrostansa vahtia.

Todistaja numero kaksi: nimimerkki ”asioita läheltä seurannut ja työtkin tehnyt”

Olen nähnyt sähköpostiviestin, jossa alajaostomme eli Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirien vetäjä Mili ehdottaa kyseisen mobilen rakentamista. Myös idea bernien vääristä väreistä on mainittu kyseisessä viestissä.

Milin motiivina ehdotukselleen oli alajaoston halu lahjoittaa bernimobile rotuyhdistyksemme jäsensihteerin Benitan perheeseen syntyneelle ”Börjelle”.

Mahdolliset myöhemmät epäselvyydet todistajalausuntojen välillä ratkaistaan Karpolla on asiaa-ohjelman mainoskatkolla. Mikäli asia jäi vaivaamaan sinua, suosittelemme pikaista yhteydenottoa ko. instanssiin, puhelinnumero herra K:lle on 58.