PORRASJAKKARA

Dollituote Porrasjakkara

KOKOONTAITTUVA PORRASJAKKARA

Neiti D on hyvin maanläheinen persoona. Hänellä on tassut tiukasti maan pinnalla ja hän asuukin yksitasoratkaisussa. Hän käyttää portaita tai jopa hissiä pääsääntöisesti ainoastaan halipernikeikoillaan. Kaikki neiti D:n elämän kannalta tärkeät seikat kuten ruokakuppi ja muut tarvekalut sijaitsevakin lattia- / maantasossa. Neiti D:n henkilökohtainen avustajajoukko pyrkii tosin joskus jos nyt ei aivan kiipimään niin ainakin nousemaan ylemmille portaille pääjohtajansa suosiossa tietämättä, ettei neiti D noteeraa lainkaan moisia yrityksiä.

Dollituotteen henkilökunta, joka suoraan sanottuna ei yllä koripalloilijoiden pituusmittoihin, sen sijaan tarvitsee aika ajoin apuvälinettä asuintilojen yläkaappeihin sijoitettujen tarvikkeiden uudelleenkäsittelyyn saati sitten kattovalaisimien polttimoiden vaihtoihin ja palovaroittimien paristojen tarkistuksiin. Sama tarve lienee useimmilla muillakin kanssaihmisillä.

Näihin tarpeisiin Neiti D on suunnitellut kokoon taittuvan porrasjakkaran, jonka avulla normaalimittainen kansalainen yltää oman asuintilansa korkeimmillekin alueille. Kokoon taitettuna porrasjakkara mahtuu pieneen tilaan.

Kokoontaittuvan porrasjakkaran korkeus on n. 65 cm. Porrasjakkara on valmistettu männystä. Halutessasi voit tilata sen myös koivusta valmistettuna.