STRATEGIA

Strategia_yk

Dollituotteen perimmäisenä tarkoituksena on erilaisten, -näköisten, -kokoisten, -lajisten, ja –muotoisten sekä mahdollisesti eri tavoin pintakäsiteltyjen levällään olevien puupalikoiden liittäminen toisiinsa tarvittaessa ruuveja ja jopa liimaa käyttäen niin, että lopputulokselle on määriteltävissä sen mahdollinen käyttötarkoitus ja –ympäristö, jonka ainoat vaihtoehdot ovat sisä- tai ulkotila. Kaikessa tähän tarkoitukseen liittyvässä puuntyöstössä käytetään työkaluja sekä vain ja ainoastaan niitä EU-direktiivejä ja DIN-normeja, jotka sellaisenaan ilman YK:n erillistä valtuutusta soveltuvat toiminnan tarkoitusperiin.

Dollituotteen pitkän tähtäimen ainakin ylihuomiseen yltävä strategia on sekin lähtöisin neiti D:n tassunjäljistä. Strategiaa on hieman vaikea kuvata yksiselitteisessä proosamuodossa, joten seuraavassa on esitetty vain sen tärkeimmät pääkohdat:

Toiminnan tärkein perusta on ruokakupin riittävän usea täyttö. Vasta silloin henkilökuntaa voidaan kutsua voimavaraksi.

Jos henkilökunta muutenkin toimii kiitettävästi, eikä uhkaile ruoan- tai lenkkienseisauksilla, voidaan sen kanssa vastoin kaikkia moraalikäsityksiä mennä sänkyyn, kuitenkin vain jalkopäähän. Aamuherätyksen aikaan annettu muutama kunnon pusu lujittaa tuntuvasti koko yhteisön yhteenkuuluvuutta.

Yhteistyökumppaneilta nuollaan vain kädet ja kasvot sekä syödään tarjotut makupalat.

Yhteiskuntasuhteet hoidetaan kunnialla. Koiraverot maksetaan ajallaan ja jätökset korjataan taajama-alueilta. Huolehditaan vuosirokotuksista.

Pääraaka-ainetoimittajan tuotantotilanne tarkistetaan Metsäntutkimuslaitoksen maastoissa päivittäisillä metsälenkeillä. Lannoitetaan tarvittaessa. Lenkeillä myös henkilökunta saa terveellistä liikuntaa.

Tuoteideoinnin jälkeen henkilökunnalle annetaan täysin vapaat kädet. Käytettyihin materiaaleihin, työtapoihin, työkaluihin tai taukojen pituuteen ei puututa, jos ensiksi mainittu toiminnan tärkein edellytys on kunnossa.
Nykyinen pääjohtaja allekirjoittaa toki täysin edeltäjänsä laatiman strategian, mutta hänen vaatimuksestaan siihen on tehty seuraava lisäys.

Kaikkia elollisia olentoja, niiden jalkojen lukumäärästä riippumatta, lähestytään avoimesti ja vilpittömin mielin, rauhallisen ystävällisesti, rakastettavan hellästi sekä kaikin puolin korrektin kunnioittavasti. Kuvassa neiti D 12 viikon ikäisenä havainnollistaa mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Tervehdyskohteena on pääjohtajan oma sisko, joten lähestymiseen liittyy erityisen paljon rakkautta ja lämpöä, jota kaikki satunnaiset vastaantulijat eivät valitettavasti välttämättä saa osakseen.

strategia_ak